Hejsan! Det märks att det är mitt i sommaren när trädgården fullkomligt exploderar och natten aldrig blir svart. Jag rensar ogräs på tok för sent på kvällarna, men det är så ljust att jag helt glömmer av tiden. Det blir som en aktiv meditation, och jag förstår varför Oliver inte känner så stort behov av yoga (och varför han gillar sitt jobb så mycket). Han mediterar ju hela dagarna utan att han vet om det! Fast även om det är avslappnande i sinnet så är det desto mer påfrestande för kroppen. Min rygg protesterar snabbt så jag varvar varje fylld ogräskorg med bakåtböjningar av olika slag. Och när vädret tillåter avslutar jag med att lägga mig i gräset och kika upp mot stjärnorna (förutsatt att de spanska skogssniglarna håller sig undan). Tankarna svävar iväg och jag känner mig nöjd och lugn. /Liv