Hejsan! Idag är jag lite upprörd. På vägen hem från affären blev jag utskälld av en tant (ok, äldre dam då) som tvunget skulle hävda sin rätt till trottoaren. Såg hon inte att jag hade cykeln full med barn och matkassar och faktiskt inte kunde köra någon annan stans!? Det är ju inte så att jag är någon galen huligan som kör runt på cykel och försöker köra ner så många människor som möjligt. Jag ville ju bara komma hem med barnen och livet i behåll, och helst matkassarna också. Det kan vara så att det for ur mig ”spänn av kärring” i förbifarten. Det kan också vara så att min irritation gick ut över barnen istället för tanten som skällde. Inte så yogisk reaktion med andra ord… När jag blir tant (om sådär 30-40 år) hoppas jag vara betydligt mer avslappnad och förstående. Påminn mig gärna om detta om det behövs när den tiden kommer! /Liv