Nellie Rolf och Marie Ledendal

Vi som skapar Mitt yogaliv är  Nellie Rolf (t.v.) och Marie Ledendal (t.h.). Vårt samarbete började genom en affisch om föräldraträning som Marie gjorde åt Nellie och det var då vi upptäckte vårt gemensamma yogaintresse.  Vi kände direkt att vi ville göra något kreativt tillsammans kring yoga, något lättsamt med både humor och eftertanke.

Marie är illustratör och yogautövare, men även doktor i textildesign med inriktning på smarta textilier. Hon gillar att sticka och brodera och ser en tydlig koppling mellan yoga och handarbete. Marie driver 2 företag;  House of Helmi där hon frilansar som illustratör och Marie Ledendal där hon jobbar med projekt i gränslandet mellan textilformgivning , forskning och konst; kort och gott ”allt som har med fibrer att göra”.

För Marie skapar yoga livskvalitet. Det innebär avkoppling, egen-tid, balans, ökad vighet och styrka.  Hennes motto är ”Livet är till för att levas”.

Nellie är yogalärare och skribent, men även affärsutvecklare och gruppträningsinstruktör. Hon gillar att vara ute i naturen och ser en skogspromenad minst lika avkopplande som ett yogapass. Hon driver företaget Min vardagshälsa där hon erbjuder yogaklasser och bloggar om hälsa och välmående ur ett helhetsperspektiv.

Nellie yogar för att stilla sinnet, allt virrvarr av tankar i huvudet. Men yogan ger även återhämtning, reflektion, utrymme och fokus.  Hennes motto är ”What goes around comes around”.