Hej! Liv här. Nu är många semestrar igång och vägar, campingar och stränder är fulla av semesterfirande människor. Vi bestämde oss (till slut) att resa en helg på tu man hand, bara jag och Oliver, för att ta oss tid att prata om hur vi har det och hur vi mår, både han och jag och som par och familj. Vilken bra investering, även om det till en början var ganska knaggligt. Ingen av oss ville föra de mer obekväma sakerna på tal, det vill säga det vi verkligen behövde prata om. Vi pratade runt och lindade in det så till sist visste ingen av oss vad vi egentligen pratade om… Jag tog mod till mig och började, med att jag vill att vi berättar mer saker för varandra. Sen släppte det och vi kom fram till att vi vill ju samma saker! Umgås mer. Kramas mer. Drömma mer. Nu är vi hemma igen, mer enade och starka och kan njuta av resterande semestertid tillsammans med barnen. Vad har du för semesterplaner?