Emelie Steen är en del av team Yogobe där hon delar med sig av yoga tillsammans med barn och ungdomar. Hennes passion för yoga och hur hon kombinera den med läraryrket tycket jag är väldigt inspirerande.

 1. Hur och när upptäckte du yoga?
  Yoga har nog egentligen funnits med mig hela livet då jag ser på yoga som en livsstil med en hållbar värdegrund i livet och inte bara som asanas.
 2. Vad betyder yoga för dig
  Yoga är min bas. Där hittar jag grund och blir stärkt. Jag har med mig min yoga vart jag än går och i allt jag gör. Detta genom mina vardagliga val och en medveten andning.
 3. Hur använder du yoga i vardagen?
  Går lite in i de tidigare frågorna. Men för mig är yoga något som pågår hela tiden. I vårt förhållningssätt till livet där allt räknas och är av vikt.
 4. Vilken är din favoritposition och varför?
  Jag älskar höftöppnare, som tex Baddha Konasana. Där kan jag jobba med känslor och stärka upp inifrån och ut.
 5. Vilket är ditt bästa yogatips?
  Mitt bästa yogatips är att yoga. Ha inte för höga krav, allt har betydelse. Lär känna din kropp och ge just din kropp det den behöver. Yoga handlar inte om tid utan om bemötande. Det handlar om att omfamna kropp och själ, att ge utrymme för möte även om det ibland bara blir några minuter i farten. Yoga ska fungera som ett stärkande komplement till ditt liv, din vardag. Låt inte yogan bli något som framkallar skuldkänslor eller måsten. Hitta yogin i dig.

Mer info om Emelie hittar du på https://emeliesteen.wordpress.com