Elin leder sina yogaklasser med mycket värme och känsla och hon sprider massor av kärlek. Jag tycker att det är väldigt intressant att veta vad dessa härliga yogalärare tycker och tänker om yoga och är väldigt tacksam att de vill dela med sig till mig, och till er.

  1. Hur och när upptäckte du yoga?

Jag började via en dvd med Ashtanga för nybörjare för kanske åtta år sedan. Men det vart inget ihållande. Sen testade jag lite olika klasser och fastnade för Bodybalance som jag instruerade många år. Men den stora yoga-kärleken vaknade när jag 2013 prova yinyoga på Workout Åre. Jag var hooked direkt, gick utbildning och har egna yinyoga-klasser sedan något år tillbaka. Nu har suget efter mer yang yoga vaknat igen, älskar resan man gör genom yogan…

  1. Vad betyder yoga för dig?

Att få leda klasser i yoga är något jag är enormt tacksam för, framförallt att få sprida yinyogan kravlösa och kärleksfulla inställning till oss själva. Att få bejaka det unika i ett samhälle där vi överrumplas av prestation, måsten och ramar för hur vi ”bör” vara.

  1. Hur använder du yoga i vardagen?

Min egen praktik är väldigt yin, mycket fokus på att landa, vara, känna och komma i kontakt med mig själv. Få bitar att falla på plats.

  1. Vilken är din favoritposition och varför?

Squarepose är en favorit. En lugnande Framåtfällning, med fokus på utsida höfter och där jag får en känsla av att samla och hålla om mig själv.

  1. Vilket är ditt bästa yogatips?

Mitt bästa tips är att göra det enkelt, göra det som passar DIG. Göra det på ditt sätt och göra det med hjärta.

Kika in på Elins blogg för mer inspiration till ett härligt liv. /Liv