Hej! Liv här. Denna helg har jag allvarligt funderat på om allt är som det ska… jag vet inte om det är jag eller Minna, vår äldsta dotter, men det är inte mycket av det jag säger som går fram, inte ens när jag försöker muta med glass och godis. Då måste det väl vara allvarligt?! Kan det vara så att…

… jag har tappat rösten utan att märka det så det bara är i mitt huvud det hörs vad jag säger. Hallå?

… det blivit hack på mina stämband så det är därför varenda sak jag säger upprepas 732 gånger?

… Minna har fått minnesförlust och glömt bort att jag redan bett henne klä på sig sina kläder/borsta tänderna/komma och äta (you name it)

… det har slagit lock för Minnas öron så allt hon hör är ett enda muller av ljud och därför inte förstår vad jag säger?

Eller ännu värre, är det en kombination av allt? Vad tror du de säger om jag ringer 1177? Förmodligen att vi behöver åka in till akuten, för säkerhets skull. Det är nog lika bra att väga Minna innan vi ringer så vi kan ge rätt viktuppgifter när vi skriver in oss.