Hejsan! Har du koll på det här med meditation? Liv säger att jag redan mediterar utan att jag vet om det och jag börjar förstå att det finns många olika sätt att meditera på. Det behöver tydligen inte nödvändigtvis vara i tystnad och stillhet. När jag tänker efter så stämmer det att jag går in i någon form av transliknande tillstånd när jag broderar. Med full koncentration följer jag varje stygn och med fokuserad blick ser jag motivet sakta växa fram på tyget. Det är alltså en form av meditation, i all sin enkelhet. Låter det nördigt och kanske till och med lite flummigt? Nördigt är det absolut men uppenbarligen inte så flummigt eftersom det nu finns forskning som visar att handarbete och meditation har samma avslappnande effekt på hjärnan. Det är kanske så att det stämmer att jag mediterar. Jag kan alltså både skapa något fint och återhämta mig på samma gång. Rätt häftig faktiskt! På vilket sätt mediterar du?/Oliver