Hej! Tänk vad många beslut en tar på en dag, allt från att stiga ur sängen och äta frukost till vad som ska serveras till kvällsmat och vilka kläder som ska läggas fram innan läggdags. Jag tycker därför att det är väldigt skönt att göra dessa vardagliga saker till rutin, och planera dem så jag behöver ta så få ”onödiga” beslut som möjligt. Min favoritrutin är vardagsfrukosten, som ser likadan ut varje morgon, varför ändra på ett vinnande koncept? Inga frågor behöver ställas, det är bara att plocka fram. Det går nästan att göra i sömnen vilket är perfekt de dagar det är extra svårt att öppna ögonen på morgonkvisten. Fast just nu är vi på väg att gå från ”sommarfrukost” till ”vinterfrukost”, dvs fil och müsli byts ut mot värmande havregrynsgröt. Lite variation kan ju trots allt vara bra. Jag håller även på att göra ett dusch-schema så jag vet vilka dagar jag ska duscha. Oliver tycker att det är lite väl överdrivet, och det har han kanske rätt i…? Vilken är din bästa vardagsrutin? /Liv