Hej där! Jag är medveten om att jag inte alltid lever ett ”yogiskt” liv, och då menar jag följer yogans åttafaldiga väg för medveten och balanserad levnad. Jag vet, det låter lite högtravande men på det stora hela handlar det om att leva sitt liv med kärlek och respekt till både sig själv och andra. En punkt jag har fastnat för är Sataya, att vara sann. Det är ju rätt självklart att vi inte ska ljuga och att vi ska hålla vad vi lovar. För mig handlar det även om att inte försköna sanningen för att undvika att göra någon besviken eller att överdriva för att verka mer intressant. Jag är sann när jag är ärlig både mot mig själv och min omgivning. Då står jag för det jag säger och jag tänker efter innan jag tackar ja (eller nej) till saker. Är det verkligen rätt för mig? En person som inspirerar mig att vara mer sann är min vän Klara. Vi träffades i mammagruppen och en dag sa hon bara rätt vad det var; ”jag tycker du ska följa med på yoga” så jag gjorde jag det. Vem inspirerar dig att vara sann? /Liv